Nederlandse brouwerij 100% natuurlijke ingrediënten 100% onafhankelijk
★★★★★ 9,3

Premium Pilsener, met passie gebrouwen in onze Hollandse Pilsener Fabriek

De Hollandse Pilsener Fabriek is anders dan andere brouwerijen. We noemen onszelf bewust fabriek en geen brouwerij, omdat fabriek het beste omschrijft wat we doen: met de nieuwste technologie een craft pilsener brouwerijen. Of wel een pilsener zoals pilsener in zijn oorsprong is bedoeld. Niet voor niets zijn we de grootste pilsener fabriek die na 1950 is gebouwd en in de loop der tijd steeds is uitgebreid en gemoderniseerd met de nieuwste technologie.

image description Onze pilsener fabriek heeft een capaciteit van 25000 hectoliter per jaar, dat is
2,5 miljoen liter!

Pils, pils en nog eens pils

‘In der Beschränkung zeigt sich der Meister’, zo luidt een bekend Duits spreekwoord, het land waar ze het brouwen van pils tot een ware kunst hebben verheven. Door jezelf te beperken tot één specialisme, word je daarin een meester. Dat maken we elke dag waar in onze Hollandse Pilsener Fabriek, waar we samen met de Duitse meesterbrouwers die bij ons werken, onze Premium Pilsener brouwen.

 

Natuurzuiver gebrouwen

Het brouwen van pilsener is complexer dan het brouwen van andere biersoorten zoals bijvoorbeeld speciaalbieren. Een vak apart. Met name het gistproces vereist speciale koeltanks waarin de pils moet rijpen bij temperaturen tussen de 4 en 15 graden. Daarom werken in onze bierfabriek ook Duitse brouwers die met kun kennis zorgen dat onze pilsener ook echt een pilsener is. Natuurzuiver gebrouwen volgens de strenge richtlijnen van het welbekende Duitse Reinheitsgebot.

image description Onze pilsener fabriek heeft Nederlands en Duitse meesterbrouwers met maar één passie: pils

Constante kwaliteit

Dat ambachtelijk vakmanschap en grootschalige productie hand in hand kunnen gaan, bewijzen we elke dag. Juist door onze productiecapaciteit vrijwel geheel in te zetten voor het brouwen van pils, kunnen we een premium pilsener brouwen van constante, hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Pilsener zonder poespas

Pils van DHPF is een premium pilsener die glashelder en zeer makkelijk door drinkbaar is. Een premium pilsener die elke dag van het jaar, jaar in jaar uit, hetzelfde smaakt. Gewoon een subliem, helder, lekker fris Hollands pilsje.

 

Seizoens- en speciaalbieren

Ondanks dat onze kernactiviteit het brouwen van Pilsener is, brouwen wij ook mooie en lekkere seizoens- en speciaalbieren. Seizoensbieren zoals Lentebock in het voorjaar en Herfstbock in het najaar. Uiteraard wordt hier maar een gelimiteerde hoeveelheid van gebrouwen. Daarnaast hebben wij een mooie selectie speciaalbieren van top kwaliteit.

Ons Pilsener
en Speciaal bieren
assortiment